Gépkarbantartás

Teljeskörű gépkarbantartás csomagunk tartalmazza gépek, gépsorok, anyagtovábbítók, szállítópályák, egyéb ipari berendezések alkatrész cseréjét, javítását, karbantartását.

Gépkarbantartás során az L-Technic szakemberei kiemelt hangsúlyt fektetnek a karbantartandó gép előzetes, helyszíni felmérésére és megismerésére.
Kifogástalan karbantartást csak olyan gép esetében végezhetünk, mely működését teljes mértékben megismertük és értjük.

gepkarbantartas

Teljeskörű gépkarbantartás

Komplex gépkarbantartási szolgáltatásunkat minden ügyfelünk számára egyedileg, az általa használt gépek, berendezések karbantartási igényeit és kopását, elhasználódását figyelembe véve alakítjuk ki. Szorosan közreműködünk a termelésirányítással, hogy a tervezhető leállások idejére tudjuk datálni a gyártó berendezések karbantartási műveleteit.

A tervezett karbantartások között folyamatos kapcsolatot tartunk fent a műszaki felügyelettel annak érdekében, hogy minél nagyobb betekintést nyerjünk az adott gép, berendezés működésébe. Ez segít számunkra, hogy a közelgő karbantartásra maximálisan fel tudjunk készülni és minimalizálni tudjuk az esetleges hibaforrásokat, továbbá a gyártás termelési kiesését.

Mit tartalmazhat egy gépkarbantartás?

  • ipari berendezések, gépsorok alkatrész cseréje, javítása, karbantartása és tisztítása (beleértve a homokszórással történő tisztítást is)
  • mechanikai és elektromos felújítás
  • karbantartó festés, mely lehet 2 komponensú, vagy történhet porszórással
  • új gépkönyv, kapcsolati rajz készítése

További szolgáltatásaink

l_technic_celgep_tervezes

Célgép tervezés, gépépítés

Egyedi célgépek, gyártó- és szerelősorok, csomagoló és szállítórendszerek tervezése és építése.

l_technic_muhelyberendezes

Műhely berendezések

Gépépítő alumínium profilból készült egyedi műhelyberendezések tervezése és építése.