Egyedi gépépítés, célgép tervezés és gyártás

Vállaljuk megrendelőnk egyedi igényei alapján automatizált célgép, manuális, félautomata, vagy teljes egészében automata gyártó és szerelősorok, különféle szállítópályák komplett tervezését és kivitelezését.

Egy jól megtervezett és megépített egyedi célgép segítségével növelhető a termelési teljesítmény, mely kedvezően hat a profit, ezáltal a bevétel alakulására. Az adott termelés specifikus sajátosságait szem előtt tartva megtervezett és kialakított célgép által a selejtszám csökken, a gyártási pontosság fokozható.

Az automatizáltság mértéke a gyártási- és egyéb folyamatoknak megfelelően, optimálisan alakítható. Az Ön igényeihez igazítjuk hogy részben vagy teljes egészben automatizált, mechanikus, pneumatikus, vagy hidraulikus működésű célgép az, amely hatékonyan orvosolná gyártási problémáját.

celgep_aluminium_profil

Tervezéshez és kivitelezéshez a moduláris rendszerű gépépítő alumínium profilokat részesítjük előnyben. Ennek oka, hogy rugalmasan, szinte bármely iparágban alkalmazható, az eloxált felületnek köszönhetően önmagában korrózió álló, nincs szükség további felületkezelésre, résmentesen és tisztán szerelhető, egységes, áttekinthető összképet nyújt, költséghatékony, mert a későbbiekben egyszerűen bővíthető, alakítható, könnyű, ugyanakkor stabil, teherbíró szerkezeteket készíthetünk, valamint az ipar 4.0 környezetben is kitűnően helytáll.

celgep_autoipar

Célgép autó ipari beszállítónak

Gépjárművek napellenzőjébe szerelendő piperetükör készre szerelését, a napellenzőbe való beépítését végző automata gyártóberendezés. A munkadarabok mozgatása az egys szerelési folyamatok között láncos szállítópályán történik. A rendszer működését egy ipari PC szinkronizálja össze.

celgep_legfek

Ipari PC vezérelte célgép

Közúti jármű gyártás területére készült ez az összeszerelő gép. A szerelés során a nyomatékra húzásnál szükséges tartóerőt nyomásfokozóval ellátott hidropneumatikus egység biztosítja. Az alkatrészek betöltését félautomata, szállítószalagos rendszer biztosítja.

celgep_lezervago

Textilipari célgép

Nagy teljesítményű, automata lézervágó, mely tekercsben tárolt textil szalagok pontos hossz és geometria szerinti vágását végzi. A gyártási folyamat során az adott munkadarab pontos hosszát precíz lineár mozgatóval ellátott automata adagoló rendszer biztosítja. A vágás szükséges geometriája előre programozott listából választható ki. A vágás során keletkező füstöt automata elszívó berendezés vezeti el a munkatérből.

celgep_kezi_szerelosor

Kézi szerelősor

5 munkaállomásból és egy pneumatikus összeszerelő berendezésből álló szerelősor, ahol az egyes állomások között a munkadarab szállítását precíziós sínen mozgó szerelőkocsik biztosítják. 

celgep_butoripar

PLC vezérelt pneumatikus szerelő automata

Bútoripari korpuszmozgató szerelvény végszerelésének végzésére készült ez az automata. A gyártás során egy adott munkadarab az érintőképernyőn kiválasztott paraméterek alapján szerelhető.

celgep_cumi_sor

Teljesen automatizált szerelősor

Teljsen érintésmentesen, automatikus adagoló, szállító és kisomagoló rendszerrel, PLC vezérelt pneumatikus egységekkel és szervo hajtásláncokkal ellátott. A gépsor termelékenysége 22-25000 darab/műszak. 

További szolgáltatásaink

l_technic_gepkarbantartas

Gépkarbantartás

Gépek, gépsorok, anyagtovábbítók, szállítópályák, stb. alkatrész cseréje, javítása, karbantartása.

l_technic_muhelyberendezes

Műhely berendezések

Gépépítő alumínium profilból készült egyedi műhelyberendezések tervezése és építése.